Mr Allservice AB

Ett väletablerat företag i Stockholm.

Vår ambition är att få nöjda kunder genom kvalitet, fulländad service och Mr Allservice garantier.
Vi utför våra tjänster med stor respekt för våra kunder där vi sätter sekretess i högsta prioritet. Detta innebär ett stort ansvar och vårt mål är att du som kund känner dig trygg hos oss.
Naturfrågan är viktig för oss, därför använder vi miljömärkta produkter i vårt arbete.
Vår styrka är att vår personal har en lång erfarenhet inom lokalvård och kund bemötande.
Varmt välkomna till Mr Allservice AB.
  • Innehar F-skattsedel.
  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring.

Kundtjänst
Stockholm 
08-18 61 66 

kund@mrallservice.se
kontakt@mrallservice.se

RUT-avdraget

Du som privatperson kan utnyttja RUT-avdraget när ni köper hushållsnära tjänster av Mr Allservice. RUT-avdraget är en Skattereduktion som innebär att du kan få avdrag på upp till 25 000 SEK per år för hushållsnära tjänster. Reduktionen avser endast arbetskostnaden och medges med halva arbetskostnaden.

Skattereduktionen sker direkt på fakturan enligt fakturamodellen, därför är det viktigt att du har lämnat ditt personnummer till oss. Vi fakturerar sedan dig med hälften av beloppet, sedan är din del avklarad. Vi begär sedan in den resten av beloppet (dvs. den andra hälften) av Skatteverket.

Hur stor kostnad får jag dra av?

Den sammanlagda Skattereduktionen medges med halva arbetskostnaden, men högst upp till 25 000 SEK per person år. Det innebär alltså att ni kan köpa städtjänster m.m för högst 50 000 SEK per år som privatperson. Är man över 65 år så kan man köpa städtjänster för högst 100 000 SEK per år.

Självklart är det så att er totala inkomstskatt måste minst uppgå till beloppet som dras av. Städning av bostad som du bor i eller använder som fritidsbostad eller som dina föräldrar bor i eller använder som fritidsbostad ger rätt till skattereduktion.